27.5.06

.,.

j'ai craché sur la tombe de ma mère

...ai, vull dir, sur la pomme...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la noia va dirigir-se gràcil cap a la porta de llum. l'espectador presentia una buidor bucòlica que va trencar-se tot d'una quan dos cotxes es van adelantar a l'autopista propera.

Anònim ha dit...

GEnial, GENial, GENIal...
Com a metàfora és BRU-TAL.

1- Llir entre cards (literal: Can Quita està literalment envoltada de cards. Els lliris sou vosaltres)

2- Dos pometes té el pomer... (Aviam, anem a pams: collir una pometa verda, a mig fer, un fetus de poma, agafar-lo i empastrar-lo contra la paret... i encara m'ha faltat l'escena final d'escopir sobre la poemata esberlada i trinxada... NO US SEMBLA MASSA BÈSTIA? NO ES TRACTA D'UN CLARÍSSIMA METÀFORA DE VOLUNTAT AVORTIVA???!!!!)

3- Millor no segueixo.

Anònim ha dit...

orins a la vorera

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................