2.12.06

primícia amb mala llet: el dia 4
no aniré a la presentació del meu llibre

ni m'hi connectaré

em sap greu, Joan Carles, per què et falla una autora
em sap greu, Mireia, perquè la gent es pensarà
que jo sóc tu o que tu ets jo

no em sap greu pel toni
que té el do d'apropiar-se i manipular
la gent i les circumstàncies
i n'estic fins als nassos

per cert,
a mi i a la nona deixa'ns en pau

21 comentaris:

Toni Ros ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Toni Ros ha dit...

Suposo que aquest comentari també l'esborraràs. T'has cobert de merda, xiqueta. ¿Com pots tenir la barra d'afirmar que jo t'he manipulat? ¿Qui s'ha aprofitat de qui? Ja sabia que això de ser mare afecta greument el cervell femení, però el teu cas és hiperbòlic.

Anònim ha dit...

Emma,
em sembla que no cola. Com a tàctica està bé però no m'ho empasso. Tu i en Toni sou la Mireia i aquest post en el qual deixes malament a en Toni és només una simple tàctica que pot enganyar a molta gent però no a mi.

Anònim ha dit...

alvin straight, ets absolutament curt de gambals.

Anònim ha dit...

Vinga, va. Liue més la manta que com a estratègia hiperbòlica i d'odi fraternal és una bona campanya publicitària (no vull pensar què faríeu si us deixessin cinc minuts de tele!) Jo tampoc hi aniré, però m'agradarà llegir-vos la ressenya. Petons a la Mireia.

Anònim ha dit...

El club de subnormals s'eixampla: alvin straight, El veí de dalt...

Anònim ha dit...

l'insult és l'argument dels mediocres

Anònim ha dit...

Toni, ara has de posar comentaris com a anònim? sempre vas amb el nom per davant i ara vas amb aquest "plan"?
Ets patètic.
T'hem enganxat i i et fot molta ràbia, t'hem aixafat la guitarra tros d'ase.

Anònim ha dit...

L'insult es l'únic que es pot fer davant els curts de gambals i mala gent com l'alvin straight i El veí de dalt, que fan afirmacions gratuïtes sense donar ni mig argument. El problema que tenen aquests dos pobres d'esperit és que no poden donar cap argument, per la senzilla raó que Mireia, Toni i Emma són tres persones diferents. Tot el que podrien dir aquests dos ximplets són "casualismes" del tipus quina casualitat que.... I això no són arguments: només són merdetes de curts de gambals i mala gent. De curts de gambals, perquè són incapaços de pensar amb el cap i no amb la sospita malaltisa; i de mala gent, perquè només pretenen fer mal a Mireia, Toni i Emma, fer mal amb la mentida.

Anònim ha dit...

Emma, la meua més sincera enhorabona. No et preocupes per res: has tingut dues criatures alhora i n'hi ha una que et necessita amb més urgència.
Dilluns a la Catalònia intentarem desfer tot aquest embolic del "qui és qui". És curiós que hi ha gent que pensa que ets el Toni... però si hi ha fotos teues i entrevistes a la ràdio penjades a la web! En fi, jo, per si de cas també pensen que no existisc, demà hi seré a la Catalònia.
Petons!

Anònim ha dit...

Hi ha gent així de ruca, Tirant al cap. Són els mateixos que creuen que l'Elvis encara és viu. És gent que es nega a que la realitat els espatlli les seves paranoies.

Anònim ha dit...

Toni, per què no signes els comentaris? per què et poses com a anònim? et fot por oi que et xafem la guitarra?
La Mireia ha estat escrita a quatre mans i les dues persones que l'han parit són en Toni Ibàñez i l'Emma Piqué. És fàcil d'entendre d'una ment malaltissa com la d'en Toni que es creu que un bloc pot tenir repercussió mundial, no Toni no, els bloguers són quatre lletra-ferits i la repercussió la veuràs en el volum de vendes, és a dir, quasi res. La Mireia com a campanya ha estat bé, ens ha entretingut força. El dia 5 ho deixa coincidint amb la recta final de l'embaràs de l'Emma i com va dir en Toni el dia de la presentació sabrem tota la veritat, més clar l'aigua amics. Fer mal? passo, altra feina tinc. Mentida? demà es sabrà, o us "em" xafat la guitarra i no ho desvetllareu?

Anònim ha dit...

alvin straight, ets tan ruc que ni tan sols sap que l'Emma ja ha parit. I pel que fa als teus arguments, foten pena. Te'ls resumeixo: ¿que demà es diu que el Toni i l'Emma són la Mireia (cosa que no és certa, només és un supòsit irreal per demostrar el que vull demostrar)?, doncs tu tens raó; ¿que demà no es diu res del que tu et creus (que no es dirà res, perquè tota la teva paranoia és mentida)?, doncs també tens raó. Sempre tens raó, i sense aportar cap argument, com el Paco Porras o l'Aramís Fuster, si plou perquè plou i si no plou perquè no plou. Quin món de curts i paranòics (i mala gent)!

Toni Ros ha dit...

Alvin: vas mal encaminat. Jo no he escrit cap anònim. Sempre signo amb el meu nom i dono la cara. Jo no sóc l'Emma ni la Mireia. Que L'Oracle fou escrit a 4 mans no significa que el blog de la Mireia sigui igual. Si, com dius tu, la Mireia fos una ficció promocional del llibre. aleshores jo seria un GENI del màrqueting catosfèric i Bassats m'hauria de fitxar. Ja sé que els bloguers som quatre gats. Ja sé que el nostre llibre no serà cap best seller. El que facin l'Emma i la Mireia demà passat no és cosa meva. Jo sé que demà em toca donar la cara com sempre i amb públic davant. I demà demostraré a tothom que JO NO SÓC LA MIREIA. ¿T'ho perdra's?

Anònim ha dit...

No, no m'ho perdré.
Emma, felicitats! espero que hagi anat tot bé.

Anònim ha dit...

Alvin Straight diu...
...El dia 5 ho deixa coincidint amb la recta final de l'embaràs de l'Emma...

Algú ho havia profetitzat alguns comentaris més amunt i finalment ha aparegut: el "casualisme" de "quina coincidència que...", l'argument dels borderlines que creuen que l'ésser humà no va arribar a la Lluna. I, a sobre, ni aquesta "coincidència" és certa: Emma Piqué ja ha tingut el part.

Anònim ha dit...

Felicitats per la maternitat felicitats pel llibre
i felicitats per deixar que la maternitat t´afecti el cervell
1 abraçada mooooooolt forta

Anònim ha dit...

quin merder amb el llibre, no? fot-li canya a l'Ibañez!

Anònim ha dit...

El club de subnormals s'eixampla una mica més: alvin straight, El veí de dalt, mireiaemma...

Anònim ha dit...

Si en Toni, l'Emma i la Mireia són la mateixa persona, em trec el barret davant el gran Toni Ibáñez, gran mestre de les lletres catalanes del segle XXI i fènix renascut de les cendres del propi mossèn Cinto Verdaguer.

Per favor, algú capaç de fer un embolic com aquest tot sol està posseït per la mateixa rauxa que Pujols i Dalí i mereix ser homenatjat immediatament...

Llàstima que em costa de creure, que aquest merder pugui entrar dins d'un sol cap.

Toni Ros ha dit...

My head is full of Gods!

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................