4.3.07


estic rebentada

4 comentaris:

Anònim ha dit...

només ell sap que som avui al mateix punt de la nit de confessions on el nostre fil abastà l'univers i on cridàrem perquè vingués que res l’aturaria.

una dotzena de revolts sencers i foscos i bruts desemparats trigà per venir a buscar-te de fosca nit passada la penosa penombra de l'eclipsi fatal.

mentre davallava t’hi vas acostar enlairant-te temorosa i dubtosa però la saviesa mútua et retornà a la llum dels fars que assenyalen el camí.

només ell sap que no som al mateix punt com hem voltat tots aquests temps, de què n’és feta, de la pasta apostrofada que ens cou els ulls, dels ralets fets i dits.

una dotzena i mitja de tots els dits assenyalen a l’estela de pedra l'inici final inaturable i apassionant.

mentre davallaves t’acostaves enlairant-te sense temor ni dubte i la saviesa mútua ens donà la llum dels fars que assenyalen el camí.

Anònim ha dit...

I per què no escriu el blog directament el xvi? De debò que seria molt més interessant.

Anònim ha dit...

jo opino el mateix
ànims!

Indòmita ha dit...

i jo ja l'hi dic, i també l'animo!!

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................