29.7.05

educació

He estat corregint un conte infantil fet per l’Eduard Estivill sobre els hàbits dels nens, en aquest cas, com s’ha de fer perquè un nen mengi verdures.

“una qüestió essencial per als pares i educadors: els hàbits només poden flexibilitzar-se quan el nen els hagi adquirit de manera sòlida.”
 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................