19.8.05

més impressions

Un senyor ha tret a passejar el gos.
El gos s’eixarranca davant un edifici públic i el senyor li estira la corretja per evitar l’inevitable. El gos s’hi caga. A la porta de l’edifici públic hi ha el porter. El senyor li demana si té mocadors de paper per recollir els excrements. El porter de l’edifici públic se n’entra dins l’edifici públic.

Mentre el senyor s’espera aixafa sense voler una resta de caca. S’espera i expandeix la resta al llarg de la vorera. Finalment surt el porter de l’edifici públic amb un feix de papers, Grazzie, i el senyor recull tota la merda, tret de la que encara duu enganxada a la sola.
 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................