17.4.06

aquests dies he estat...

--------------- al cel


Lo Port (Orta de Sant Joan)

----------------- a l'infern


cova de Picasso

--------- i de nou, a la civilització


delta de l'Ebre

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No puc escriure a "Tòxic" Per què em fa això la màquina?

Alegria després del silenci.

No m'agraden les vacances!

Són esclavatges!
L'escriptor no fa mai vacances!

Anònim ha dit...

Vols dir que Horta no porta hac o ho escrius així per fer-te notar? Bentornada!

Anònim ha dit...

usuari anònim: no sé per què passa això amb Tòxic, quina murga!

estic d'acord amb tu, l'escriptor no fa vacances perquè la seva vida és escriure, si no escriu desapareix... i JO NO VULL MORIR ENCARA!!
però els dies que sóc fora de la civilització em converteixo en una escriptora de puny tancat i bàsicament en una lectora àvida, (internet viu pauses obligades i quan això passa, la meva paciència treballa per fer-se forta)

hauré d'esbrinar el problema dels comments de Toxinea, però a qui es pot recórrer? (m'apunto aquest obstacle per a una propera anàlisi de la literatura digital... he)

Vogel!: ça va! a Orta de Sant Joan reivindiquen l'escriptura del seu nom sense Hac, i jo m'hi apunto, no és per cridar l'atenció sinó per apostar contra la uniformització aquesta tan centralista, la volen sense hac, doncs ells ho saben millor que jo!

avui fa un dia esplèndid!!

Anònim ha dit...

Sembla que has creuat catalunya, oi gironina?

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................