19.6.06

2.630.162 persones s'han abstingut
(es desconeix el tant per cent d'abstenció crítica)

23.033 persones han fet vot nul

135.998 persones han votat en blanc

528.472 persones han dit que NO

= 3.317.665 persones no aproven l'estatut (pels motius que siguin, per ser idiotes, per ser indecisos, per ser crítics, per ser assenyats... cadascú s'ho sabrà)

1.881.765 persones aproven l'estatut (pels motius que siguin, per ser covards, per ser indefensos, per ser lleials, per ser assenyats... cadascú s'ho sabrà)

però el SÍ no representa la majoria de catalans

4 comentaris:

Anònim ha dit...

els vells i covards ens han hipotecat el NOSTRE futur!!!
Convergència un cop més ens ha venut.
Agència Tributària Catalana: el Sr. Mas va dir: no si nosaltres no volem gestionar els nostres impostos, miri sr. ZP nosaltres els hi donem i quan volguem alguna millora ja li farem una mamadeta.
el 72% del 50% ha escollit estar de 4 grapes i que li vagin fotent sense vaselina!
Estic emprenyada i de dol!!
Ara quan d´aquí 2 anys senti un convergent o un socialista o un d´iniciativa queixar-se dels peatges o del poc que "re-inverteixen" en Catalunya m´el menjaré amb patates perquè no oblidaré que teníem la oportunitat de volar més amunt i ells han preferit tenir ales però mantenir-nos a terra com les gallinetes.
Estic molt emprenyada Emma mooooooooooooolt emprenyada

Anònim ha dit...

Ja tenim estatut!
Un plat de llenties podrides de verí
som el país dels dats pel cul
a alguns ens fa mal per què no ens hem posat la vaselina.
a d'altres, els toca el punt G i s'extassien, orgasmes dels impotents
Socioveniència i Unió ... a les Espanyes profundes, in secula.
I els idiotes, qui són els idiotes?
I els covards, qui són els covards?
I els ilusos, qui són?

visca Libèria!

Anònim ha dit...

Però el NO, ai las, tampoc ens representa.

Anònim ha dit...

cert, dersu_, i trist

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................