4.1.07

la complexitat d'un verb d'acció simple:

escriure: "Representar mots per mitjà de lletres traçades sobre un paper, un pergamí, etc., amb una ploma, un llapis, etc."

en rerefons:
(l'angle del verb
90 graus vers
enrere: escriure és recordar, refer, reconstruir, ressaltar, repetir...
al fons: reflexionar, deduir, descobrir, entendre)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tercer acte: l'oceà finit i fosc s'esmuny premeditat. S'acaba la immersió de tota una vida, on han brillat les estrelles i cantat les balenes. Tret de sortida.

El veí de dalt ha dit...

Manifestar-se, finalment; enrere, al fons, en giragonses o a batzegades; altrament; sentir

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................