31.1.07




us recomano aquesta exposició de l'amiga Marina

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sisè acte:
quina eixutesa i estretor. És això el que m‘empeny enfora? No sé ben bé cap a on vaig, no ho veig, és fosc. És això el que m’empeny avall? Són aquestes pessigolles sobre els ronyons? Els escolto i els sento, criden i animen, a mi amb el cor, a ella amb el cos, i tot el món tremola, gira, reposa, grinyola. És estret, haig de rotar, fa cremor, això li han dit, haig de tornar-hi, i sento al cap dues coses noves, m’han tocat, uns dits suaus, un aire tebi. Els dits em diuen que és el camí, l’aire em diu què hi trobaré. Vull creuar la porta, sé que m’esperen, ells. Algú que mana, recomana, algú que pateix, i un altre, i ja en som tres.

Soc a l’altre cantó de la pell tibant.
Em toquen, d’aquí uns mesos, seran unes mans les que em toquen, quatre mans. Mans calentes. Quin soroll, aquí tothom plora, doncs jo també, i em deixo anar, com he fet sempre.
No és tan moll, no és tan calent, no és tan fosc.
És eixut, és tebi, és suau, però aviat, d’aquí a unes hores, serà lluminós.

Quina benvinguda, diuen.

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................