15.1.06

I aquí què vols fotografiar?
Aquesta pregunta se’m clava a la retina amb una força obsessiva que m’impedeix agafar la càmera.
Tot és verd, i blau. I algun núvol. Boira al matí. El paisatge que canvia és les vaques de pastura. Es mouen sense diligència amorrades a terra i de tant en tant alguna crida. Sí, exacte, i branden lànguidament la llarga cua. El ritme d’una brandada lànguidament llarga, cada dia.
I aquí què vols fotografiar?

1 comentari:

Anònim ha dit...

OMNIA TEMPUS HABENT.

Passions inadequades, amants imperfectes (o precaris), qualsevol "cosa" és el tema de l'escriptura, del retrat, de l'art-efecte. No amollis! NARRA! Tens un Lector Fidel (?)B.

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................