25.11.07

anem a Darnius

2 comentaris:

David Madueño Sentís ha dit...

Hola, Emma, no tinc gaire temps per comentar-te, així que aprofito i em refereixo a dos posts anteriors: totalment d'acord amb la feina que fas (que jo també he fet) amb els immigrants. A més, és més agraïda que fer classe a nanos d'aquí, desmotivadíssims i en ocasions fins i tot bel·ligerants per qüestions polítiques i ideològiques. Estic al·lucinant a la pública, aquest any... D'altra banda, sort amb el projecte de novel·la multidisciplinar (o com vulguis anomenar-la). M'ha semblat realment original i espero que te'n surtis. Per què negar-se a aprofitar aquests nous materials?

Anònim ha dit...

Si. N'estic orgullós. Veure com la "meva petita" Emma posa el seu granet de sorra en pro del nostre petit pais, m'omple de satisfacció. Una de dues: o no ho vem fer tan malament la Isa i jo o ens ha sortit una nena tocada per la llum de l'equanimitat. Gràcies i endavant!

 
/*............................................................................................................................................................................................ ----------------------------------------------- */ ...................................-............................-.--......................................................................................................................... ............................................................................-------------- --------------- -----------------------------------------------------...------------...-------- ....................................--.------...-------------------......................... una història subterrània i plena de residus naturals amb cucs entranyables que penetren amb aires renovadors atmosferes pesades i feixugues........------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------.........................------------------ -----.........................................................................................................................